Szállítási szabályzat

Ha egy szállítmány megsérül, kicseréljük.

Szállítás:

Azon ügyfeleinknek, akiknek Budapest vagy vonzáskörzetében találhatók a telephelyük, cégünk díjmentes házhozszállítást vállal részükre nettó 30 000 Ft feletti vásárlás esetén. Ezen összeghatár alatt illetve vidéki partnereinknek futárszolgálat segítségével tudjuk eljuttatni a rendelt termékeket

Az árlistánk árai Budapesti telephelyi átvétellel értendőek. Amennyiben erre igény van, a vidéki kiszállítást futárszolgálat igénybevételével tudjuk megoldani, melynek külön díjazása van.

Szállítási határidő:
Az webshop alapján történő megrendelés esetén az általunk megküldött megrendelés visszaigazolás tartalmazza a szállítási határidőt. A gyakran használt anyagokat általában raktárról tudjuk adni, egyéb esetben 1-4 héten belül. A kérésre adott árajánlatok esetén az árajánlat tartalmazza a várható szállítási határidőt.

Tulajdonjog:
Az áruk ellenértékének teljes (beleértve az esetlegesen felmerült kamatokat és egyéb költségeket is) kifizetéséig azok a szállító (Pana-Kábel Kft.) tulajdonát képezik.

A Trans-o-flex futárszolgálat COMFORT díjai 24H

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.