PRO sorozat

A professzionális ultrahangos fürdő rendkívül hatékony és nagy teljesítményű tisztítóberendezés, amely ultrahangos technológiát használ az alapos és hatékony tisztítás érdekében. Ezeket a fürdőket általában különféle iparágakban használják, beleértve egészségügy, elektronika, gyártás, autóipar stb. Ezek a fürdők precíz szabályozási lehetőségeket kínálnak a tisztítási idő, a hőmérséklet és az ultrahang frekvencia tekintetében. A professzionális ultrahangos fürdők hatékony és időtakarékos tisztítási megoldásokat kínálnak. Az ultrahangos technológia jelentősen csökkenti a tisztítási időt a kézi súroláshoz vagy a hagyományos tisztítási módszerekhez képest, növelve a termelékenységet ipari környezetben.

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.