Filters

  Ipari

  ASONIC ipari ultrahangos tisztítóegy nagy teljesítményű és robusztus tisztítóeszköz, amelyet nagy igénybevételű tisztítási alkalmazásokhoz terveztek ipari környezetben. Ezek a tisztítószerek kifejezettennagy mennyiségű áru kezelésére terveztékvagynagyobb tárgyakatamelyek hatékony és alapos tisztítást igényelnek. Ipari ultrahangos tisztítóink számos méretben és kapacitásban kaphatók nagy vagy terjedelmes tárgyak elhelyezéséreűrtartalma 30-300 liter. Testreszabási lehetőségeket kínálnak, például állítható teljesítményszintet, frekvenciabeállításokat, tisztítási időt és hőmérséklet-szabályozást, lehetővé téve a precíz tisztítást az egyedi követelményeknek megfelelően. Ha nem találta a kívánt terméket a standard termékek között, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön specifikációi és kívánságai szerint elkészítsük a készüléket.

  Ipari kapacitásunk 30 és 300 liter között mozog.

   Mind a(z) 9 találat megjelenítve

   Auto Moto
   Ipari tisztítás
   Orvosi, tetoválás
   Fogászati ​​műszerek tisztítása
   Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
   Smink ecsetek tisztítása

   Hogyan működik

   Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

   Tisztítás

   Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

   Ügyfélszolgálat

   Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

   Fejlődés

   Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.