Vállalat

A Pana-Kábel Kft. 2015-ben alakult azzal a céllal, hogy a magyarországi telekommunikációs piacon jelen lévő hasonló cégeknél jobb, teljesebb körű szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire jobban odafigyelő vállalkozás jöjjön létre.

Cégünk alapvetően kábelezési rendszerek és Panasonic telefon alközponti rendszerek disztribúciójával foglalkozik, az általunk ajánlott termékek köre felöleli a professzionális infokommunikációs piac teljes körét, a távközlési berendezések forgalmazásától és üzembe helyezésétől kezdve a hálózatépítési és kábelezési munkákon át az oktatásig, valamint az átalánydíjas karbantartásig.

Munkatársainak kiváló, felkészült szakemberek, akik legalább 5-10 éves tapasztalattal rendelkeznek a különböző kábelezési rendszerek és egyéb távközlési berendezések tervezésében, kivitelezésében és értékesítésében.

Pana-kábel kft.

Naplás út 16.

2142 Nagytarcsa

Magyarország

Adószám: 14595633-2-13

 

Kapcsolat tartó:

Ballai Richárd

Mobil: +36 20 973-6042

Munkaórák:

Hétköznapokon 8 és 17 óra között

Szombat, vasárnap és ünnepnapokon: zárva

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.