Fegyvertisztítás

Fegyvertisztítás

Fegyvertisztítás: A lőfegyverek karbantartásának jövője

A lőfegyveripar világában, ahol a pontosság és a megbízhatóság jelenti a különbséget a siker és a kudarc között, a lőfegyverek karbantartása kritikus fontosságú. A hagyományos fegyvertisztítási módszerek kihívásokkal néznek szembe, amelyeket a modern tervezések egyre összetettebbé válnak. A fegyverek karbantartásának új korszakába lépünk azonban a fejlett technológia – az ultrahangos tisztítás – segítségével.

A fegyverfinomítás új korszaka

Ultrahangos tisztító és tisztító koncentrátumok segítségével egy olyan innovációt helyeztünk előtérbe, amely túlmutat a hagyományos tisztítási módszeren.

Tisztítás előtt és után

Fegyvertisztítás

Az ultrahangos pisztolytisztítás megértése

Az ultrahangos tisztítás a nagyfrekvenciás hanghullámok elvén alapul, amelyek mikroszkopikus buborékokat hoznak létre a tisztítófolyadékban. Ezek a buborékok ezután összeomlanak, eltávolítva a szennyeződéseket, zsírt és törmeléket a pisztolyból. Ennek a módszernek a legfontosabb előnye, hogy a legkisebb részecskéket is meg lehet tisztítani a fegyver legnehezebben elérhető helyein.

Az ultrahangos pisztolytisztítás előnyei

  • Pontosság és megbízhatóság

Az ultrahangos tisztítás nagyfokú pontosságot biztosít a szennyeződések eltávolításában. Ez különösen fontos az optimális fegyverteljesítmény megőrzésében és a meghibásodások megelőzésében.

  • Fegyver Tartósság

Az ultrahang segítségével történő rendszeres tisztítás meghosszabbítja a fegyver élettartamát, ami a befektetés értékének megőrzésének kulcsa. Csökkenti a kopást és megakadályozza a törmelék felhalmozódását, ami befolyásolhatja a teljesítményt.

  • Gyors és hatékony

A magas hangfrekvenciának és a precíz tisztítási technológiának köszönhetően az ultrahangos tisztítás lehetővé teszi a fegyverek gyors és hatékony karbantartását. Ez segít csökkenteni a berendezés karbantartására fordított időt.

Ultrahangos tisztítószerek használata a gyakorlatban

Az ultrahangos tisztítás alkalmas a fegyverek különböző részeire, beleértve a tisztítást is:

  • Pisztoly és puska:Hordók, tárak, sárgaréz és egyéb alkatrészek precíz tisztításához
  • Eszközök lőszerekhez:Beleértve a patronokat, amelyek lehetővé teszik a megbízható tárak újratöltését
  • Optikai segédeszközök:Lencsék és egyéb optikai alkatrészek kíméletes tisztításához

Fegyvertisztítás

Fegyvertisztítás

Sárgaréz pisztoly tisztítás előtt és után

 

ASONIC ultrahangos tisztítószerek és tisztítókoncentrátumok

Az Asonicnál büszkék vagyunk a fegyveripar igényeihez igazított ultrahangos tisztítószerek és tisztítókoncentrátumok széles választékára. Készülékeinket a könnyű használat, a tartósság és az optimális tisztítás érdekében terveztük.

A legalkalmasabb ultrahangos tisztítószerek a PRO sorozat-40kHz:

ASONIC PRO-50

Ultrahangos tisztítókészülékek

ASONIC PRO-50Professzionális ultrahangos tisztító 3,5 literes térfogattal, ideális kisebb, 270×145×75 mm-es kosárméretű fegyverek tisztítására.

A PRO-50 modell külön időbeállítással rendelkezik 1 és 99 perc között, felfűtése 80°C-ig és automatikus kikapcsolás. Kiváló választás sokféle alkalmazáshoz, mivel beállíthatja az optimális arányt a hőmérséklet és a tárgyak tisztításához szükséges idő között.

A 40 kHz-es ultrahang frekvencia alapos, de kíméletes tisztítást biztosít. Alkalmas sok repedést és kis horpadást tartalmazó tárgyakhoz. A kisebb, kisebb energiájú, de nagyobb sűrűségű buborékok miatt ez a frekvencia különösen alkalmas puhább fémekhez, műanyagokhoz és polírozott felületű tárgyakhoz.

A 120 W-os ultrahang teljesítmény kellően magas számú buborékot biztosít az ultrahangos tisztítóban található nagyszámú tárgy gyors és hatékony tisztításához.

Ultrahangos tisztító hosszabb csövekhez és fegyverekhez ASONIC PRO-300XL

Fegyvertisztítás

PRO-300xl-Professzionális ultrahangos tisztító 29 literes űrtartalommal, 890×190×115 mm kosármérettel.

PRO-300xl Alap PRO sorozatunk legnagyobb egysége, amely 10 jelátalakítóval működik, és a kihívások széles skálájára készült. Akár olyan tisztítót keres, amely elegendő kapacitással rendelkezik nagyobb mennyiségű kisebb cucc tisztításához, akár a kosár mérete elég nagy a nagyobb tárgyakhoz, ez a modell a megfelelő választás. Mint minden PRO sorozatú modellünk, ez is külön állítható időzítővel rendelkezik, 1 és 99 perc között. Automatikus kikapcsolás és hőmérséklet-beállítás 80°C-ig.

A 40 kHz-es ultrahangos frekvencia alapos, de gyengéd tisztítást biztosít, amely alkalmas a sok repedést, repedést és kis bemélyedést mutató tárgyakhoz. A kisebb buborékok miatt, kevesebb energiával, de nagyobb sűrűséggel, ez a frekvencia különösen alkalmas puhább fémekhez, műanyagokhoz és polírozott felületű tárgyakhoz.

TISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM FEGYVERALKATRÉSZEK TISZTÍTÁSÁHOZ

Az ASonic a megfelelő eszközök széles választékát is kínálja tisztító koncentrátumok, amelyek az ultrahangos tisztítóval együtt növelik a tisztítás hatékonyságát. Tisztító koncentrátumot kínálunk fegyverek és tokok különböző részeinek tisztításához AS-SENS és tisztító alumínium alkatrészekhez: AS-CARB.

AS-SENS – Az érzékeny fémek és tárgyak ultrahangos tisztítására szolgáló koncentrátum erős és gyengén lúgos. Speciális formulájának köszönhetően ez a koncentrátum kiválóan alkalmas minden érzékeny tárgyról a szennyeződések eltávolítására.

AS-CARB- Koncentrátum alumíniumból és hasonló fémötvözetekből készült fegyveralkatrészek ultrahangos tisztítására. Speciális formulájának köszönhetően ez a koncentrátum kiválóan alkalmas általános szennyeződések, szén és zsír eltávolítására.

A lőfegyver tisztítása

A TISZTÍTÁS LÉPÉSEI:
  1. A kémia kiszámítása és az oldat gáztalanítása után szerelje szét a lőfegyvert, és helyezze az alkatrészeket a kosárba
  2. Helyezze a kosarat az ultrahangos tisztító zónába a szennyeződések eltávolításához, és állítson be egy időzítőt 10 percre
  3. Cserélje ki a folyadékot ásványos vízzel, és áztassa a fegyvert 2 percig a folyadékban, hogy eltávolítsa a maradék szert.
  4. A lőfegyver szennyeződésének mértékétől függően további tisztításra lehet szükség. Szükség esetén ismételje meg a tisztítást.

A fegyverkarbantartás jövője

A fegyverek ultrahangos tisztítása fejlett megoldást jelent a modern fegyveripar igényes igényeire. Az Asonicnál elkötelezettek vagyunk a legmodernebb technológiai innovációk biztosításában, amelyek lehetővé teszik, hogy berendezései hosszú élettartamot és hibátlan teljesítményt nyújtsanak.

Ultrahangos tisztítószereinkkel és tisztítókoncentrátumainkkal kapcsolatos további információkért forduljon hozzánk az info@panakabel.hu címen

Lépjen be a fegyvertisztítás új korszakába – az Asonic ultrahangos tisztítókkal

logo

 

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.