vegetables and fruits

Zöldségek és gyümölcsök tisztítása

Mindannyian tudjuk, hogy fontos megmosni a zöldségeket és gyümölcsöket, mielőtt megennénk őket, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy biztonságosak és tiszták, nem?

Mint mindenki, valószínűleg Ön is mosogatja a zöldségeket és gyümölcsöket a konyhai mosogatóban vagy tálban lévő csap alatt. Erre a célra szeretnénk bemutatni a HOME 2500 ultrahangos tisztító készülékünket. Ez egy ultrahangos tisztítógép, amely frekvenciás hanggal tisztítja meg mindenféle terméket hatékonyan és eredményesen. A zöldségek és gyümölcsök alapos tisztítása nagyon pozitív hatással lehet egészségi állapotára.

Ultrahangos tisztítókészülékek Asonic Home-2500

Ha az egészségtudatosságról van szó, úgy tűnik, hogy mindannak, amelyet a mindennapjainkban használunk, káros hatása van, és negatívan befolyásolhatja életünket. Nem számít, mennyire hatékony egy ilyen eszköz vagy modul. Ez elgondolkodtathatja a tisztító gépek, például az ultrahangos tisztítószerek egészségére gyakorolt ​​hatását. Ezért vagyunk itt, hogy megmutassuk, hogyan lehet az ultrahangos tisztítószer pozitív hatással az egészségére a gyümölcsök és zöldségek tisztításával.

Mit tesz az ultrahangos tisztítószer a gyümölcsökkel és zöldségekkel?
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása

Mielőtt az e szakaszig fejlõdött volna a technológia, a gazdák többnyire ökológiai gazdálkodási módszereket és technikákat alkalmaztak a zöldségek és gyümölcsök betakarításához. Biztosították a biztonságos betakarítást azáltal, hogy vetésváltáshoz és ültetéshez természetes komposztokat és trágyákat használtak. Napjainkban a kereskedelmi gazdálkodás terjed, ezért a növényvédő szerek, műtrágyák és vegyszerek átvették a természetes termesztési módszer helyét. Mindezek a növényekben vagy a gyümölcsökben és zöldségekben maradványokat hagynak maguk után. A maradványok nagyon sokféleképpen lehetnek károsak az egészségre.

Tehát hogyan segít az ultrahangos tisztítógép?

Amikor a tárgyakat ultrahangos tisztítóba helyezi, a kavitáció nevű eljárást használja a mosásra, főleg fertőtlenítésre, szennyeződések eltávolítására és az ételek tisztítására. Ezen kívül van néhány módja annak, hogy a tisztítógép biztonságosabbá teszi a gyümölcsök fogyasztását.

Az ultrahangos tisztítószerek ezt a technológiát alkalmazzák, amelynek hangnyomás-hulláma az emberi hallás felső hallható határa feletti frekvencián működik. A legtöbb ultrahangos tisztító 20 kHz és 40 kHz közötti frekvencián működik. Miután a készüléket bedugta a konnektorba és bekapcsolta, átalakítóik ultrahangot generálnak. Ezután az ultrahang ultrahangos hullámokat állít elő a méret változtatásával, egy elektronikus jellel egyetértésben.

Az ultrahangos nyomáshullám sok mikroszkopikus vákuumbuborékot hoz létre, amelyek megtámadják, elpusztítják vagy eltávolítják a zöldségeken és gyümölcsökön található összes csírát, baktériumot, szennyeződést és egyéb szennyeződést.

Az erőteljes hangnyomáshullám több ezer apró tömörítési hullámot eredményez a vízben. Ez szétszakítja a vizet, és előidézi a kavitáció néven ismert folyamatot. Ez a folyamat több millió mikroszkopikus vákuumbuborékot hoz létre. A buborékok tisztítják és mossák meg a gyümölcsöket, zöldségeket és egyéb háztartási cikkeket. Ez a technológia évek óta létezik, és ipari és orvosi alkalmazásokban használják az erőteljes és hatékony tisztításhoz.

Az ultrahangos tisztító gépek segítenek a zöldségek és gyümölcsök elkészítésében

Abban a helyzetben, amikor az élelmiszerek komoly tisztítást igényelnek a szennyeződés eltávolításához, egy ultrahangos tisztítógép megkönnyítheti a folyamatot.

Segít a gyümölcs- és zöldségfélék megőrzésében

Az ultrahang teljesítmény fizikai és kémiai változásokat okoz a biológiai szerkezetekben, a patogén és romló mikroorganizmusok csökkentek.

Segít fenntartani a zöldségek és gyümölcsök minőségi paramétereit

Nem számít, milyen típusú ultrahangos tisztító gépet használ, a gyümölcsök kritikus minőségi tulajdonságai megmaradnak. A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy az ultrahangos tisztítószer hosszú ideig tartó tárolás során lelassíthatja a friss termékek minőségének romlását.

Az ultrahangos tisztító segíthet a nehezen hozzáférhető területek tisztításában

Kétségtelen, hogy amikor zöldségeket és gyümölcsöket, valamint egyéb ételeket, például csirkét és húst mossunk folyó víz alatt, vannak olyan rejtett helyek, amelyeket a keze nem érhet el. Az ultrahangos tisztítóval azonban rendkívül hatékonyan érheti el nehezen tisztítható területeit. Ez azt jelenti, hogy a vegyi anyagmaradványok a gyümölcsön belül vagy a gyümölcsön találhatók-e, az ultrahangos tisztítószer kiirthatja őket az ehető biztonság javítása érdekében.

Most, hogy tudja, mit tesz az ultrahangos tisztítószer gyümölcsökkel és zöldségekkel, gondolt már a tisztítási folyamat hatására?

Lehet-e az ultrahangos tisztítási folyamatnak negatív hatása rád?

Amint fentebb említettük, az ultrahangos tisztítógép a kavitációs folyamatot használja, és ez biztonságos energia. A Home 2500 40 kHz-es tartományban működik. Bizonyos óvatossággal a termékek tisztaságának előállításához felhasznált energia nincs ismert hatással az emberi anatómiára.

Az ultrahangos tisztítógép hatása az Ön jólétére

Mielőtt elmélyülnénk az ultrahangos tisztítószerek egészségére gyakorolt ​​hatásában, hadd kezdjem azzal, hogy megkérdezem, tudja-e, hogy a szennyezett gyümölcsök és zöldségek fogyasztása hogyan befolyásolhatja általános egészségi állapotát.

A szennyeződéseket tartalmazó gyümölcsöket fogyasztók különféle egészségügyi problémákkal küzdhetnek. Ezek lehetnek hasi görcsök, hasmenés, légzési problémák, szorongás, szédülés, émelygés, az agy egészségi állapotának és a test koordinációjának csökkenése és még sok más.

Következtetés

Mindenféle szennyeződés megfertőzheti a zöldségeket, pusztulásukat eredményezheti, és bizonyos betegségeket is okozhat. Ezeket figyelembe véve elérhetővé tették az ultrahangos technológiát. Más tisztítási módszerekkel és fertőtlenítési technikákkal ellentétben a HOME 2500 ultrahangos tisztítónk hatékonyabb és eredményesebb lesz. Eltávolítja a szennyeződéseket és szennyeződéseket, miközben megőrzi a friss zöldségek színét, tápanyagát és állagát a biztonságos és egészséges fogyasztás érdekében.

logo

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.