ultrahangos tisztítás

Egészséges élet ultrahangos tisztítással

Egészséges élet ultrahangos tisztítással

Ultrahangos tisztítás otthon

Hogyan gondoskodik egészséges életéről

Mindenki egészséges akar lenni, tiszta és biztonságos környezetben élni. Amit gyakran nem vesszük észre, vagy talán inkább elfelejtjük, az az, hogy a mi felelősségünk az ilyen környezet megteremtése és megszerzése.

A történelem során az emberiség annyira vágyott a változásokra és a technológiai fejlődésre, hogy egy ideje elfelejtettünk törődni a legfontosabb dologgal – a Földdel – a környezetünkkel. De természetesen a technológiai fejlődésnek számos pozitív hatása és eredménye is volt életünkre és egészséges életmódunkra.

Az egyikük egy ultrahangos tisztító.

Ez az egyik legkörnyezetbarátabb módja a tárgyak tisztításának. A főbb okok, amelyek miatt az ultrahangos tisztító egy előremutató út:

 • csökkenti a tisztítókoncentrátumok felhasználását, ezért a környezetbe kerülő mérgező vegyi anyagokból kevesebb vagy egyáltalán nem szabadul fel
 • kevesebb vizet használ, mint a szokásos tisztítási módszerek
 • energiát takarít megösszehasonlítva más, tisztításra használt gépekkel
 • a folyamat során nulla károsanyag-kibocsátással rendelkezik, ezért környezetbarát és biztonságosabb a felhasználó számára

Mivel az ultrahangos tisztítás biztonságos és környezetbarát, otthon is használhatjuk anélkül, hogy aggódnánk egészségünk, gyermekeink és házi kedvenceink egészsége miatt.

Az ultrahangos tisztító kisebb modelljei tökéletesek otthoni termékek tisztítására. Az otthoni termékek általában sokkal több baktériumot tartalmaznak, mint gondolnád. A gyerekjátékok, a szemüvegek és a kulcsok csak néhány azok közül, amelyeket mindannyian napi szinten használunk. Sajnos nem tisztítják elég gyakran. Gondolj csak bele, hány olyan rejtett hely van a gyereked kedvenc játékán vagy a lakásod kulcsain, amelyek nincsenek kitakarítva és nehezen elérhetőek is?

Ezek a helyek mind olyan baktériumokat és baktériumokat rejtenek, amelyeket nem látunk, és ezért sokszor azt gondoljuk, hogy nincsenek is ott. Ezeket az elemeket egy ultrahangos tisztítóba helyezheti, és hagyja hatni akár 8 percig. Addig is játszhat a gyerekével, vagy csak ihat egy csésze teát, és minden rejtett baktérium és szennyeződés eltűnik.

Ez az. Környezetbarát, biztonságos, könnyen használható, gyors és hatékony. Álomtisztító!

Asonic otthoni ultrahangos tisztítószerek

Mit takaríthatsz otthon?

Az ultrahangos tisztítóval az otthoni tárgyak széles köre tisztítható. Íme néhány gyakori tárgy, amely ultrahangos tisztítóval hatékonyan tisztítható:

 1. Ékszerek:Az ultrahangos tisztítószerek kiválóak ékszerek, köztük gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók, karkötők és órák tisztítására. Eltávolíthatják a szennyeződéseket, olajokat és törmeléket a kis résekről és a nehezen elérhető helyekről.
 2. Szemüveg és szemüveg:Legyen szó szemüvegről, napszemüvegről vagy olvasószemüvegről, az ultrahangos tisztító hatékonyan távolítja el az ujjlenyomatokat, szennyeződéseket és szennyeződéseket a keretekről és a lencsékről.
 3. Fogsorok és szájfelszerelések:Az ultrahangos tisztítószerek használhatók fogsorok, rögzítők, fogvédők és egyéb szájápoló eszközök tisztítására. Segítenek eltávolítani a baktériumokat, a lepedéket és a foltokat ezekről a tárgyakról.
 4. Fém tárgyak:Különféle fémtárgyak, például érmék, ezüsttárgyak, borotvák, kis szerszámok és még lőfegyverek is tisztíthatók ultrahangos tisztítóval. Az eljárás segít eltávolítani a szennyeződést, az oxidációt és a foltokat a fémfelületekről.
 5. Érmék és gyűjthető tárgyak:Az ultrahangos tisztítók biztonságosan tisztíthatják az érméket, beleértve az aranyból, ezüstből vagy rézből készült érméket is. Használhatók gyűjthető tárgyak, például figurák, kisplasztikák és finom régiségek tisztítására is.
 6. Elektromos alkatrészek:Egyes elektronikus alkatrészek, például áramköri lapok, kisméretű elektronikus alkatrészek és csatlakozók ultrahangos tisztítóval tisztíthatók. Fontos azonban, hogy az alkatrészek kompatibilisek legyenek ezzel a tisztítási módszerrel, és ne sérüljenek meg a folyamat során.
 7. Személyes ápolási cikkek:Az ultrahangos tisztítószerek megtisztíthatják a testápolási cikkeket, például a fésűket, keféket, borotvapengéket, körömollót és még a sminkecsetet is. Segítenek eltávolítani ezekről a tárgyakról a szennyeződéseket, olajokat és maradványokat.
 8. Órák:A szíjakon és tokokon kívül az ultrahangos tisztítók az óra alkatrészeit, például az óraszerkezeteket is megtisztítják. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos típusú órák, például a finom vagy régi alkatrészekkel rendelkező órák nem alkalmasak ultrahangos tisztításra.

A legkisebb otthoni ultrahangos tisztítógép kapacitása 0,45 litera nagyobb pedig  től  kollekciónk 2,5L.

Hogyan működik?

Az ultrahangos tisztítók nagyfrekvenciás hanghullámokat használnak, hogy mikroszkopikus buborékokat hoznak létre a folyékony tisztítóoldatban. Amikor ezek a buborékok összeesnek egy tárgy felülete közelében, intenzív súrolóhatást váltanak ki, amely eltávolítja a szennyeződéseket, szennyeződéseket és szennyeződéseket.

Ha az ultrahangos tisztítást fontolgatja otthon, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Válasszon ultrahangos tisztítót:Vásárolhat egy kifejezetten otthoni használatra tervezett ultrahangos tisztítót. Ezek az eszközök különféle méretben és kapacitásban kaphatók, ezért válassza ki a tisztítási igényeinek megfelelőt. Kereshetsz egyet magadnak ITT.
 2. Válasszon tisztítóoldatot:A különböző tárgyak különböző tisztítási megoldásokat igényelhetnek. Használhat enyhe mosogatószert, mosószert vagy speciális ultrahangos tisztítószereket. Kövesse a gyártó utasításait a hígítási arányokra vonatkozóan, és attól függően, hogy mit szeretne tisztítani, válassza ki a megfelelőt   ITT.
 3. Készítse elő a tisztítótartályt:Töltse fel az ultrahangos tisztító tartályát a megfelelő mennyiségű tisztítóoldattal, ügyelve arra, hogy ne lépje túl a gyártó által megadott maximális töltési vonalat.
 4. Helyezze a tárgyakat a tisztítóba:Merítse a tárgyakat a tisztítóoldatba, ügyelve arra, hogy teljesen elmerüljenek és ne legyenek túlzsúfolva. Kerülje a tisztítási folyamatra érzékeny vagy elektronikus alkatrészeket tartalmazó tárgyak elhelyezését.
 5. Állítsa be a tisztítási időt és hőmérsékletet:Kövesse az ultrahangos tisztítóhoz mellékelt utasításokat a megfelelő tisztítási idő és hőmérséklet beállításához. Általában a tisztítási ciklusok néhány perctől fél óráig tarthatnak, a szennyeződés mértékétől és a tisztítandó tárgyaktól függően.
 6. Indítsa el a tisztítási ciklust:Zárja le az ultrahangos tisztító fedelét, és indítsa el a tisztítási ciklust. A készülék ultrahanghullámokat generál, amelyek hatására a tisztítóoldat felrázza és megtisztítja a tárgyakat.
 7. Öblítés és szárítás:A tisztítási ciklus befejeztével óvatosan távolítsa el a tárgyakat a tisztítóoldatból. Alaposan öblítse le őket tiszta vízzel, hogy eltávolítsa a tisztítóoldat-maradványokat. Szárítsa meg a ruhadarabokat puha ruhával vagy légszárítással, ügyelve arra, hogy használat vagy tárolás előtt teljesen szárazak legyenek.

Egészséges élet ultrahangos tisztítással

Ne felejtse el mindig betartani a gyártó által biztosított biztonsági óvintézkedéseket, mivel az ultrahangos tisztítók magas frekvenciájú hanghullámokat használnak, amelyek helytelen használat esetén károkat okozhatnak. Ezenkívül nem minden elem alkalmas ultrahangos tisztításra, ezért ellenőrizze a gyártó kompatibilitási irányelveit.

Ha követi ezeket a lépéseket, hatékonyan tisztíthatja meg a tárgyak széles körét ultrahangos tisztítóval, otthona kényelmében.

További információért küldjön nekünk egy e-mailt: info@panakabel.hu

logo

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.