Industry

Ultrahangos tisztítás az iparban

Az ultrahangos tisztítás az iparban többféle lehetőséget kínál

A fűrészeket, a pengéket és a hasonló eszközöket tisztításkor különös gondossággal kell kezelni. Tisztításukkor időnk jóval több részét is felhasználjuk. Emellett nagyobb számban tisztíthatnánk őket. Az egyesével történő tisztításkor életkorukba telhet.

Más eszközöknek is sok rejtett, nehezen elérhető foltja van, ahová a szennyeződés és a szennyeződés beszorulhat. Sokszor maradtak olajok, zsírok és egyéb szennyeződések azokban a rejtett foltokban, amelyeket nem távolítottak el, mivel előfordulhat, hogy nem is látjuk őket. Ez végül károsíthatja a berendezését, és negatív hatással lehet a munkára, a legrosszabb esetben a berendezés használata nem biztonságos.

Ultrahangos tisztítókészülékek
Tisztítási eljárás

Attól függően, hogy a berendezést mire használják, szintén nyomot hagyhat a terméken, vagy megváltoztathatja a végtermék alakját és megjelenését, ami potenciálisan befolyásolhatja üzleti tevékenységünket.

Amikor ultrahangos tisztítóban tisztítja az eszközöket és a berendezéseket, nem kell aggódnia ezekért a dolgokért. Az ultrahangos tisztítószer eltávolítja az elrejtett olaj- és zsírmaradványokat, és szerszámait biztonságossá és kényelmesebbé teszi. A fűrészek vagy a pengék tisztításakor nem lesz több veszély a munkavédelemre, és időt takarít meg, ha egyszerre nagyobb mennyiségű szerszámot tisztít.

Ipari tisztításhoz a tisztítószerek széles választékát kínáljuk. Különböző méretűek, 30-300 literesek, és 28 kHz frekvenciával rendelkeznek, ami biztosítja az alapos tisztítást.

PRO ipari modelljeink rozsdamentes acélból készült (SUS 304) tartályokkal rendelkeznek, amelyek vastagsága 2 – 2,5 mm, ezért az ultrahangos tisztítók hosszú élettartamát biztosítják. A zökkenőmentes tartály és ház megakadályozza a víz szivárgását.

Az ipari ultrahangos tisztítószerek elektronikáját a jelátalakítók, a fűtőlemezek és az egyszerű kezelési rendszer optimális működése érdekében fejlesztették ki, a felhasználók széles körét szem előtt tartva.

Ultrahangos tisztítás

Ipari kínálatunk: https://asonic-ultrahangostisztito.hu/termekkategoria/ultrahangos-tisztitokeszulekek/ipari/

ASONIC ipari ultrahangos tisztítóegy nagy teljesítményű és robusztus tisztítóeszköz, amelyet nagy igénybevételű tisztítási alkalmazásokhoz terveztek ipari környezetben. Ezek a tisztítószerek kifejezettennagy mennyiségű áru kezelésére terveztékvagynagyobb tárgyakatamelyek hatékony és alapos tisztítást igényelnek. Ipari ultrahangos tisztítóink számos méretben és kapacitásban kaphatók nagy vagy terjedelmes tárgyak elhelyezéséreűrtartalma 30-300 liter. Testreszabási lehetőségeket kínálnak, például állítható teljesítményszintet, frekvenciabeállításokat, tisztítási időt és hőmérséklet-szabályozást, lehetővé téve a precíz tisztítást az egyedi követelményeknek megfelelően. Ha nem találta a kívánt terméket a standard termékek között, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön specifikációi és kívánságai szerint elkészítsük a készüléket.

logo

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.