ultrahangos tisztítás

Ultrahangos alkatrészek tisztítása orvosi, tetováló és fogászati klinikákon

 

Ultrahangos alkatrészek tisztítása orvosi, tetováló és fogászati klinikákon

Amikor orvoshoz vagy fogorvoshoz megyünk, mindig észrevesszük, milyen tiszták a szerszámaik. Ennek oka, hogy a higiénia és a tisztaság az egyik legfontosabb prioritás az egészségügyben.

Ugyanez vonatkozik a tetoválóművészekre vagy a testpiercing stúdiókra. Mindegyikük gondoskodik arról, hogy minden eszközt és felszerelést megtisztítanak, fertőtlenítenek és fertőtlenítenek. Ez a folyamat fontos a munkájuk megkezdése előtt és után.

Itt van egy ultrahangos tisztító nagyon jól jön. Az ilyen alkalmazásokhoz minden ultrahangos tisztítónk rendelkezik hőmérséklet- és időbeállítási lehetőséggel. Főleg, ha a professzionális használatra szánt modellekről van szó. A professzionális modellek általában magasabb hőmérséklet-beállítással, valamint hosszabb időzítővel és automatikus kikapcsolással rendelkeznek.

Folyamat

Ha ultrahangos tisztítóba helyezi a tárgyakat, és hosszabb ideig magas hőmérsékleten tisztítja, szinte baktériummentesek.

Ezenkívül az ultrahangos tisztító méretétől függően egyszerre több tárgyat is megtisztíthat. Ezzel időt takarít meg, amelyet más feladatokra is felhasználhat.

Az orvosi és fogorvosi gyakorlatban, valamint a tetováló és piercing művészek által használt berendezések és eszközök többsége kicsi, elérhetetlen területekkel rendelkezik, amelyeket szinte lehetetlen megtisztítani. A megoldás ismét egy ultrahangos tisztító. A kavitációs buborékok kis méretének köszönhetően az ultrahangos tisztító a tisztítandó tárgyak legkisebb, legrejtettebb helyeit is eléri.

Ultrahangos alkatrészek tisztítása

Tisztító koncentrátum

Koncentrátum használatakorAS-UCP, kifejezetten a fehérjemaradványok lebontására, a kiszáradt vér és egyéb szerves anyagok eltávolítására, a tisztítás még hatékonyabb. Ezt a teljes öblíthetőségű, erőteljes oldódást elősegítő szert kényes berendezésekhez tervezték. Nem korrozív és teljesen biológiailag lebomló oldat, ami nem jelent környezeti vagy egészségügyi kockázatot.

Minden PRO ultrahangos tisztító modellünk rendelkezik időzítővel, amely akár 99 perces munkaidővel rendelkezik, automatikus kikapcsolással és 80°C-os hőmérséklet-beállítással. Ezen kívül számos különböző méret közül választhat, és az Ön igényeinek leginkább megfelelőt találja meg.

AS-UCP

A tetováló művészek és az egészségügyi dolgozók gyakran használják:
Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.