brush

Sminkefék tisztítása ultrahangos tisztítóval

Ma a sminkipar több mint 500 milliárd dollárt ér, és ennek nagy része a smink ecset. Évszázadok óta léteznek, és szinte minden ember, aki sminket használ, rendelkezik legalább egy ilyen ecsettel. A sminkkefék tisztítása pedig sima és egyszerű lehet, ha ultrahangos tisztítószert használ.

Szerinted hányan tisztítsák rendszeresen az ecsetüket? Egyáltalán nem sok!

Ha egyike azoknak a sminkelőknek, akik elfelejtik rendszeresen kitisztítani a smink kiegészítőket, akkor ez a cikk tökéletes az Ön számára. Megtudhatja, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen megtisztítani az ultrahangos tisztítógépet.

Ultrahangos gépek? Túl bonyolultnak hangzik? Valójában ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb tisztítási módszer.

Ultrahangos tisztítókészülékek Ultrahangos tisztítókészülékek

HOME-2500 Házi sorozatú, 2,5 literes ultrahangos tisztító, ideális apró tárgyak otthoni vagy hobbi használatú tisztításához. Az ultrahangos frekvencia 40 kHz és az ultrahangos teljesítmény 60 W ideális a rövid, egyszerű tisztításhoz.

 

Először magyarázzuk el, miért kell megtisztítani a smink ecseteket!

Tisztítunk minden dolgot, amit napi rendszerességgel használunk. Tisztítjuk a kávéscsészéinket, telefonjainkat, számítógépeinket, akkor miért nem tisztítjuk ki a sminkkeféket? Valójában még gyakrabban kell tisztítani őket, mivel szinte minden nap érintkeznek a bőrünkkel.

Elfelejtetted valaha a sminked eltávolítását, vagy egyszerűen nem tudott zavarni az eltávolítással? Üdv a klubban. De képzelje el, mennyi smink ragadt a smink ecsetére, miután hosszú ideig nem tisztította őket!

Tény, hogy a legtöbben hajlamosak vagyunk megfeledkezni a sminkkefék tisztításáról, néhányunknak eszébe sem jut. Minden nap felébredsz, ezeket a bolyhos, puha sörtéket használod a varázslathoz, és elindulsz. De a bőrproblémák kockázatának teszi ki magát, ha azok továbbra is piszkosak maradnak.

A leggyakoribb bőrproblémák, amelyekkel akkor találkozhat, ha a smink ecsetje nem tiszta:
Bakteriális fertőzések

Lehet, hogy nem látja, hogy az ecset piszkos lesz, de a baktériumok ott vannak, és végül pattanásokat és kitöréseket okoznak.

Eltömődött pórusok

Bőrén sok olaj van jelen, az egyik faggyú néven ismert. Minden alkalommal, amikor az ecseteket végigsöpöröd az arcodon, némi olaj és elhalt hámsejt halmozódik fel rajtuk. Ez eltömíti a pórusokat a bőrén, ami fehérfejeket és még sok minden mást okoz.

Bár a sminkkefék a sima és szép bőrhöz kapcsolódnak, a piszkos ecset hosszú távon több kárt okoz a bőrében, mint csinosítja.

Csíkos alkalmazás

A bőrproblémák mellett, amelyekkel piszkos sminkkeféket használhat, a smink csíkosnak tűnhet. Mivel a sörtékben más termékek vannak, nem alkalmazzák az alapozót vagy más termékeket olyan simán, mint általában.

A rendszeres tisztítással a kefék is puhák maradnak!

A kefe puha sörtéi megkeményednek a felhalmozódott termékek, mint az alapozók és más kiszáradó krémek miatt.

Ez irritálhatja a bőrt, foltot és csíkos megjelenést hozhat létre, és bőrpírot is okozhat.

A sminkkefék pozitív egészségügyi és higiéniai tisztítása mellett ezek sokáig hasznosak is, így nem kell pénzt fektetnie újakba.

Nesze! Egészséges bőr, sima megjelenésű smink, tartós termékek, valamint pénzt takarít meg és gondoskodik a környezetről azáltal, hogy nem dobja el a még mindig használható termékeket. Tényleg szüksége van egy másik okra a sminkkefék tisztításához?

Mi a legjobb módszer a smink ecsetek tisztítására?

brush

A sminkkefék tisztításának fárasztó lehet a folyamata, mivel a több száz sörtén belül mélyen elhelyezett termékek beszerzése kissé nehéz és sok energiát igényel. Ezért a legtöbben nem tisztítanak és nem mosnak gyakran smink ecsetet, vagy rosszul dolgoznak, amikor megpróbáljuk.

Szerencsénk, sokféle termék áll rendelkezésre a tisztításhoz. A szilikon szőnyegektől a speciálisan ecsetekhez tervezett tisztító gépekig a lehetőségek végtelenek. A sminkkefék tisztításának legegyszerűbb, ám mégis leghatékonyabb módja az ultrahangos tisztítógép használata.

Lehet, hogy kíváncsi arra, hogy valójában mi az ultrahangos tisztítószer, mivel ez egy viszonylag új találmány, és legtöbbünknek nincs tapasztalata vele.

Az ultrahangos tisztító egy olyan készülék, amely ultrahangos hanghullámokat használ a különböző anyagok, például ékszerek, ecsetek, ruhák, gyümölcsök, zöldségek és még sok más szennyeződés eltávolítására.

Sminkkefék tisztítása ultrahangos tisztítógéppel

Ha ez az első alkalom, hogy hallott az ultrahangos tisztítási technológiáról a tárgyak mosásához, íme egy séta arról, hogyan használhatja az ultrahangos tisztítószert a smink ecsetek tisztításához:

1. Szerezzen be egy ultrahangos tisztítószert a smink ecsetek tisztításához. A HOME 750-et vagy a HOME 2500-at javasoljuk, amelyek kisebb, hordozható tisztítószerek, amelyeket nagyon könnyű használni.
Miután használta a tisztítószert, látni fogja, hogy ez nagyon praktikus más tárgyak és eszközök mosására is, és rájön, hogy pénzét hasznos termékbe fektette.

2. Töltse fel az ultrahangos tisztítószert langyos csapvízzel, és cseppentsen bele a kefékbe. Ügyeljen arra is, hogy kövesse a gép felhasználói kézikönyvében található utasításokat.

3. Abban az esetben, ha az ecsetek rengeteg szennyeződést és száraz port tartalmaznak, adjon valamilyen tisztító oldatot a vízhez. Ügyeljen arra, hogy ne legyen túl kemény vagy erős. Ellenkező esetben károsíthatja a kefék finom sörtéjét. Kétféle termék áll rendelkezésünkre, amelyek tökéletesek a smink ecsetek és eszközök tisztításához. Az AS-ENZ tisztító folyadék és az AS-UCP tisztító por, melyeket kifejezetten olajok és biológiai szennyeződések tisztítására terveztek.

4. Kapcsolja be a készüléket, és állítsa be egy bizonyos időre, például 8 percre, és várja meg, amíg az időzítő eléri a határértékét. Abban az esetben, ha úgy gondolja, hogy a sminkkeféi nem elég tiszták, megismételheti a tisztítást friss vízzel. Az ultrahangos tisztítószerek szintén környezetbarátak, mivel kevesebb vizet használnak és sokkal kevesebb energiát fogyasztanak. Alaposan öblítse le tiszta ecseteit csapvíz alatt, hogy eltávolítsa belőlük a szappant és a piszkos vizet.

Folyamat után

5. Óvatosan nyomja össze a keféket, hogy eltávolítsa belőlük a felesleges vizet. Ne szorítson túl erősen! A sminkkefék finomak – nem akarja, hogy kihajtsák a sörtéjüket.

6. Törölje le őket törölközővel, és tegye szárazra. Ezt úgy teheti meg, hogy asztalra vagy állványra helyezi őket, ügyelve arra, hogy a sörték az asztal szélén lógjanak ki. Hagyja őket így egy éjszakán át, vagy használjon ventilátort a gyorsabb szárításhoz.

7. Kész vagy! Ez olyan egyszerű, mint ez, és a végén tiszta, puha, bolyhos sminkkefékkel készülnek, amelyek minden élvezetet jelentenek.

A sminkkefék mosásához használt ultrahangos tisztító legfontosabb okai

Kíváncsi arra, miért érdemes ultrahangos tisztítószert használni, ahelyett, hogy a sminkkefék hagyományos tisztítási módszereit alkalmazná?

Meg fogjuk adni ennek néhány legfontosabb okát:

Könnyen

Először is, mindannyian inkább megkönnyítjük a dolgunkat magunknak, nem igaz? Nos, az ultrahangos tisztítószer használata meglehetősen keleten van, mivel nem kell minden egyes sminkkefét egyenként lemosni, ami sok időt vesz igénybe. Nem kell manuálisan súrolni őket, és erőfeszítéseket tenni a sminktermékek eltávolítására az ecsetekről.

Csak annyit kell tennie, hogy az ecseteket a vízbe meríti és bekapcsolja a gépet. A kefék tíz percen belül tisztábbak lesznek, mint valaha, és alig fogsz munkát végezni. Életed legkönnyebb, egyszerű és gyors tisztítása.

Hatékony

Az ultrahangos tisztítóval történő tisztítás a leghatékonyabb és leghatékonyabb módszer. Az ultrahangos hanghullám-technológia segítségével eltávolítja az összes sminkterméket az ecsetek minden sörtéjéből.

Eltávolítja a baktériumokat

A hagyományos tisztító gépek és termékek nem képesek tisztítani az ecseteket, valamint ezt a tisztítószert. Az ultrahangos készülék eltávolítja az összes baktériumot a tárgyakról, mivel mikroszkópos szinten tisztítja az anyagot, és gyakran használják a sebészeti berendezések tisztítására.

Kedves

A sminkkefék kézi mosása gyakran károsíthatja őket, mivel súrolást igényel. Azonban az Ultrahangos tisztító használatával megbizonyosodhat arról, hogy a kefék a legkíméletesebb tisztítási formát kapják, és a sörték sértetlenek maradnak az ecsettel.

Az ultrahangos hanghullámok apró buborékokat hoznak létre, amelyek a szennyező részecskék ellen hatnak, és ez az energiahullám elválasztja a nem kívánt részecskéket az ecset sörtéitől. Ennélfogva ecseteit kemény cselekedetek nélkül megtisztítják.

Az ultrahangos tisztító biztonságos a smink ecsetem számára?

Sokféle smink ecset létezik. Néhány szintetikus szálból áll, amelyek vagy nejlonok, vagy poliészterek. A többi kefe természetes szőrből áll, amelyet állati szőrmékből gyűjtenek. Ezeket ultrahangos tisztítóban lehet mosni?

A leghatározottabban igen. Ez a kefék legbiztonságosabb és legkíméletesebb tisztítása.

Azt javasoljuk azonban, hogy a természetes hajból készült ecsetek mosásakor ügyeljen arra, hogy ne használjon szappant vagy mosószert, amelyben alkohol van, mert ez károsíthatja a finom hajat. Ehelyett használjon enyhe tisztítószert, például babasampont.

Milyen gyakran lehet tisztítani a sminkkeféket ultrahangos tisztítóval?

A bőrgyógyász szerint a sminkkeféit legalább hetente egyszer meg kell tisztítani, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bőre biztonságban van-e bakteriális fertőzések és kitörések ellen.

Ha zsíros a bőre, mossa meg hetente kétszer. A zsíros bőr hajlamos a kitörésekre, ezért különös gondot kell fordítania a sminkkefék tisztítására, ha gyakran sminkel.Annak érdekében, hogy boldog és egészséges legyen a bőr, és elkerülje a pattanások és fertőzések kockázatát, győződjön meg arról, hogy a smink ecsetjeit és egyéb eszközeit rendszeresen tisztítja. És ennek legegyszerűbb módja az, ha ma szerez magának ultrahangos tisztítószer

logo

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.