Orvosi, tetoválás, fogorvos

Amikor orvoshoz vagy fogorvoshoz megyünk, mindig észrevesszük, hogy milyen tiszták az eszközeik. A higiénia és a tisztaság ugyanis az egyik legfontosabb prioritás az egészségügyben.

Ugyanez vonatkozik a tetováló művészekre vagy a testpiercing stúdiókra. Mindegyikük ügyel arra, hogy minden eszközt és felszerelést megtisztítsanak, fertőtlenítsenek és fertőtlenítsenek használat előtt és után.

Itt nagyon jól jön az ultrahangos tisztítószer. Az ultrahangos tisztítók többségének lehetősége van a hőmérséklet és az idő beállítására, különösen a professzionális használatra szánt modellekről. A professzionális modellek általában magasabb hőmérséklet-beállítással, hosszabb időzítő-beállítással és automatikus kikapcsolással rendelkeznek.

Folyamat

Folyamat Ha az elemeket ultrahangos tisztítóba helyezzük, és magas hőmérsékleten hosszabb ideig tisztítjuk, akkor azokat is többnyire fertőtlenítik és baktériumoktól mentesek.

Ezenkívül az ultrahangos tisztító méretétől függően egyszerre sok elemet megtisztíthat és időt takaríthat meg, amelyet más feladatokhoz is felhasználhat.

Az orvosi és fogorvosi gyakorlatban használt, valamint a tetováló és piercing művészek által használt eszközök és eszközök nagy részének kicsi, elérhetetlen területe van, amelyeket szinte lehetetlen megtisztítani. Megint a megoldás ultrahangos tisztítószer. A kavitációs buborékok kis mérete miatt az ultrahangos tisztító a legkisebb, legrejtettebb helyekre is eljut a tisztítandó tárgyakon.

Tisztító koncentrátum

Az AS-ENZ koncentrátum használatakor, amelyet kifejezetten a fehérjmaradványok lebontására, a szárított vér és egyéb szerves anyagok eltávolítására terveztek, a tisztítás még hatékonyabb. Ez az erőteljes, teljes öblíthetőségű szolubilizálószer kényes berendezésekhez készült, és nem maró, biológiailag lebomló megoldás, ami nem jelent környezeti vagy egészségügyi kockázatokat.

Az összes ultrahangos tisztító PRO modellünk rendelkezik időzítővel, amely akár 99 perc munkaidőt is kínál automatikus kikapcsolással és 80 ° C hőmérséklet-beállítással. Ezen kívül sokféle méret közül választhat, és beszerezhet egy, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek.

A tetováló művészek és az egészségügyi dolgozók gyakran használják:

Auto Moto

Ipari tisztítás

Orvosi, tetoválás

Fogászati ​​műszerek tisztítása

Zöldségek és gyümölcsök tisztítása

Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.