Ultrahangos tisztítókészülékek

Mit lehet ultrahanggal tisztítani

Amit ultrahanggal meg lehet tisztítani

Tisztítási lehetőségek

Az ultrahangos tisztítással kapcsolatos egyik leggyakoribb kérdés: „Mit lehet tisztítani ultrahangos tisztítóval?”

Azoknak, akik nem sokat tudnak róla ultrahangos technológia és hogyan működik az ultrahangos tisztító, úgy tűnhet, hogy csak bizonyos tárgyakat lehet megtisztítani vele. Nos, ez valójában pont az ellenkezője annak, ami az ultrahangos tisztító. Ez az egyik leginkább többfunkciós gép, amivel valaha találkozhat, ha takarításról van szó.

A legrövidebb és legegyszerűbb módja annak megválaszolására, hogy „Mit lehet tisztítani ultrahangos tisztítóval?” az, hogy elmondja, mit NEM Tisztíthat meg.

Általában két fő kategóriába sorolhatók azok a tárgyak, amelyeket nem lehet ultrahangos tisztítóval tisztítani. Olyan tárgyakat, amelyeket nem szabad víz alá meríteni, mert a folyadék károsítja őket, valamint azokat, amelyeket nem lehet könnyen kiszárítani. Ez az. Minden más egyben tisztítható ultrahangos tisztító.

ultrahanggal

Az ultrahangos tisztítás egy sokoldalú módszer, amellyel számos tárgy és anyag hatékonyan tisztítható.

Íme néhány példa arra, hogy mit lehet tisztítani ultrahanggal:
  1. Ékszerek:Az ultrahangos tisztítás különféle típusú ékszerek, köztük gyűrűk, nyakláncok, fülbevalók, karkötők és órák tisztítására használható. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, olajokat és szennyeződéseket a nehezen elérhető helyekről és a bonyolult mintákról.
  2. Optikai lencsék:Az ultrahangos tisztítást általában szemüvegek, kameralencsék, mikroszkópok és egyéb optikai alkatrészek tisztítására használják. Biztonságosan eltávolítja a szennyeződéseket, ujjlenyomatokat, port és egyéb szennyeződéseket a lencsékről, így biztosítva a tiszta látást és az optimális teljesítményt.
  3. Fogászati ​​és sebészeti műszerek: Az ultrahangos tisztítást széles körben használják fogászati ​​és sebészeti környezetben a műszerek és eszközök tisztítására. Hatékonyan távolítja el a vért, szöveteket és egyéb biológiai anyagokat a kényes műszerekről, biztosítva a megfelelő sterilizálást és megakadályozva a keresztszennyeződést.
  4. Ipari alkatrészek:Az ultrahangos tisztítást széles körben használják a különböző iparágakban alkatrészek és alkatrészek tisztítására. Hatékonyan eltávolítja az olajokat, kenőanyagokat, szennyeződéseket, rozsdát és egyéb szennyeződéseket a fém, műanyag és kerámia alkatrészekről, így biztosítva az optimális teljesítményt és funkcionalitást.
  5. Elektronika:Az ultrahangos tisztítást elektronikus alkatrészek, áramköri lapok, csatlakozók és egyéb kényes alkatrészek tisztítására használják. Biztonságosan eltávolítja az olyan szennyeződéseket, mint a por, szennyeződés, olajok, folyasztószer maradványok és forrasztási részecskék, javítva az elektronikus eszközök teljesítményét és megbízhatóságát.
  6. Autóalkatrészek:Az ultrahangos tisztítást általában autóalkatrészek, például karburátorok, üzemanyag-befecskendezők, szelepek, dugattyúk és motoralkatrészek tisztítására használják. Hatékonyan távolítja el a szénlerakódásokat, olajmaradványokat és egyéb szennyeződéseket, így helyreállítja az alkatrészek hatékonyságát és teljesítményét.
  7. Orvosi műszerek:Az ultrahangos tisztítás kulcsfontosságú az egészségügyi intézményekben az orvosi műszerek tisztításához, beleértve a sebészeti eszközöket, endoszkópokat és ortopédiai implantátumokat. Gondoskodik a megfelelő sterilizálásról és a biológiai maradványok eltávolításáról, csökkenti a fertőzések kockázatát és biztosítja a betegek biztonságát.
  8. Laboratóriumi üvegáru:Az ultrahangos tisztítást széles körben alkalmazzák a laboratóriumokban üvegedények, például főzőpoharak, lombikok, kémcsövek és pipetták tisztítására. Hatékonyan távolítja el a foltokat, maradványokat és egyéb szennyeződéseket, pontos és megbízható laboratóriumi eredményeket biztosítva.

Fontos megjegyezni, hogy bár az ultrahangos tisztítás számos alkalmazásnál hatékony, a tisztítandó anyagoktól és tárgyaktól függően lehetnek bizonyos megfontolások és korlátozások. Javasoljuk, hogy kövesse a gyártó útmutatásait, használjon megfelelő tisztítóoldatokat, és vegye figyelembe az olyan tényezőket, mint az anyagok kompatibilitása, törékenysége és bármilyen speciális tisztítási követelmény.

Ultrahangos tisztítás

Otthoni használat

Háztartási használatra az emberek általában a mi tisztítószereink egyikét választják HOME sorozat. Ügyfeleink általában érdeklődnek az ékszerek, szemüvegek, ecsetek és gyűjthető érmék tisztítása iránt, por-, olaj- és ujjlenyomatok eltávolítására. Kisebb egységek a PRO sorozat Alkalmasak kis autóalkatrészek, műszaki eszközök, praktikus munkaeszközök, babajátékok és mindenféle hobbi alkalmazás tisztítására is.

 

Professzionális használat

A PRO sorozat nagyobb egységeit az iparban és a gyógyszerészeti műszerek tisztításában is használják. Sok fogorvos, tetoválóművész és orvos általában ultrahangos tisztítót használ a szerszámok és műszerek fertőtlenítés előtti előkészítésére. Aztán kifejlesztettünk egy teljes ipari paletta iparban és gyártásban használt tisztítóberendezésekhez. Ezen a területen az ultrahangos tisztító nagyon jól teljesít abban az értelemben, hogy sok tárgyat meríthet a tartályba, és megvárhatja, amíg a tisztító elvégzi a munkáját. Attól függően, hogy milyen szennyeződést próbál eltávolítani és milyen anyagokat tisztít, a tisztítási megoldások széles skáláját kínáljuk. Így a takarítás még könnyebbé és gyorsabbá válik.

A gáztalanítás opciós modelljeinktől kezdvePRO – S sorozat, amely előkészíti a folyadékot a lehető leggyorsabb tisztításhoz. Oldja a buborékokat a folyadékból, így a tisztítási folyamat sokkal gyorsabb és hatékonyabb. Az oldat elkészítése a tisztítás előtt e funkció nélkül némi időt, erőfeszítést és szakértelmet igényel. A Degas gombbal ez kevesebb, mint egy perc alatt megtörténik.

Frekvenciák

Ultrahangos 40 kHz frekvencia alapos, de gyengéd tisztítást biztosít a puhább fémekhez, műanyagokhoz és polírozott felületű termékekhez. Az ezen a frekvencián keletkező kisebb buborékok kisebb valószínűséggel okoznak felületi károsodást, és jobban behatolnak a szűk területeken is, mint például a varratok, rések és zsáklyukak.

Ultrahangos 28 kHz frekvencia erős és nagyon hatékony tisztítást biztosít, ami optimális nagy, sík felületekhez. Erősebb tisztító hatása van – nagyobb buborékokat hoz létre nagyobb teljesítménnyel, ezért hatékonyabb a kellően erős anyagokhoz.

Egyedi

Folyamatosan bővítjük ipari tisztítószereink kínálatát, de a technológia fejlődésével vásárlókörünk is bővül. Így az ultrahangos tisztítást az egyik leghatékonyabb tisztítási eszközként ismerik el. Függetlenül attól, hogy a tisztítani kívánt tárgyak túl nagyok-e, vagy a tisztítást még automatizáltabbá szeretné tenni. Mindig megbeszélhetjük, hogy az Ön anyagainak és igényeinek megfelelő speciális tisztítószert készítünk.

 

Tisztító koncentrátumok

Az ASonic ultrahangos tisztítókoncentrátumok speciális kémiai összetételűek, amelyek felgyorsítják a tisztítási folyamatot, és a tisztítandó alkatrészek speciális igényei szerint kell őket használni.
Az ASonic ultrahangos tisztító koncentrátumokat nem csak professzionális/ipari használatra tervezték, hanem hobbi használatra is.

Tisztító

A szennyeződés típusa

Tisztítóanyag

hígítás %

Ajánlott hőm.

AS-MLP

Olaj, zsír, por, általános szennyeződések

Fémek, ötvözetek, műanyagok, gumi, kerámia vagy üveg alkatrészek

2%

40-60 °C

AS-GEN

Olaj, zsír, por, általános szennyeződések

Fémek, ötvözetek, műanyagok, gumi, kerámia vagy üveg alkatrészek

5%

40-60 °C

AS-CARB

Szén, zsír és általános szennyeződések

Karbon és motoralkatrészek sárgarézből, alumíniumból és érzékeny anyagokból

10%

50-60 °C

AS-OXI

Oxidáció, általános szennyeződések, szén és zsír

Vas, réz, ón, alumínium és rozsdamentes acél

10%

40-60 °C

AS-SENS

Olajok, zsírok, kenőanyagok, zsírok általános szennyeződésekben

Sárgaréz, alumínium, ón és különböző ötvözetek

10%

50-60 °C

AS-PCB

Fluxus szennyeződés

PCB, sárgaréz, réz, alumínium és érzékeny anyagok

10%

50-60 °C

AS-JEW

Oxidáció, ujjlenyomatok, szén, zsír

Ékszerek és drágakövek

10%

20-60 °C

AS-OPT

Általános szennyeződések, ujjlenyomatok, zsírok, olajok, viaszok, oxidáció

Optikai lencsék és üveg

10%

40-60 °C

AS-BIOX

Zsír, olaj, oxigén szennyeződés

Króm, textil, vasacél, réz, sárgaréz és alumínium tárgyak

10%

50°C

AS-ENZ

Fehérjemaradványok, zsírlerakódások, szárított vér és egyéb szerves anyagok

Rozsdamentes acél, fém, üveg és műanyag

10%

20-70 °C

AS-UCP

Általános szennyeződések, kiszáradt vér, szövetmaradványok, oxidáció

Üvegtárgyak és kemény felületek

25g 5L

20-60 °C

AS-PCB as-sens As-oxi as-careb as-gen

Kérdések

Ha még mindig kétségei vannak abban, hogy a tisztításon gondolkodó tárgyak alkalmasak-e arra, hogy ultrahangos tisztítóba merítsék, hogy az elvégezze a munkát, forduljon hozzánk bizalommal. Mindig szívesen segítünk és tanácsot adunk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön igényeinek. Mindig felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben vagy a mi elérhetőségeinken lépjen kapcsolatba innen.

logo

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.