kid

Gyermekjátékok ultrahangos tisztítása

A csecsemők a legvadabb álmaikat élik (és merjük kijelenteni, hogy mindenki) azáltal, hogy mindig felfedezik környezetüket. Kóstolni és megérinteni minden játékot a szobában, és nem törődik vele a világ. Bár rendkívül szórakoztató és izgalmas, ez árthat az egészségüknek, mert könnyen felszedhetik a baktériumokat és a betegségeket. A babajátékok tisztítása nagyon fontos, és nagyon egyszerű is lehet.

Tehát hogyan kell tisztítani a gyermekjátékokat ultrahanggal

Ha arra gondol, hogy milyen tisztítást végezzen a babafelszereléseken, arra gondol, hogy eltávolítsa az összes baktériumot, szennyeződést és szennyeződést a baba által használt tárgyak minden rejtett helyéről, igaz?

Az ultrahangos tisztítószerek a legbiztonságosabb tisztítóeszközök, amelyeket anélkül használhat, hogy aggódnia kell a gyerekeket érő mellékhatások miatt.

Ultrahangos tisztítókészülékek

Házi sorozatú, 2,5 literes ultrahangos tisztító, ideális apró tárgyak otthoni vagy hobbi használatú tisztításához. Az ultrahangos frekvencia 40 kHz és az ultrahangos teljesítmény 60 W ideális a rövid, egyszerű tisztításhoz.

Kisebb tárgyak tisztítása:

emlékérmék, kulcsok, ékszerek, óraszíjak, kisebb alkatrészek, például csavarok, acélcsavarok, anyák, szegek, szegecsek és alapvetően bármilyen más kisebb tárgy.

 

Miért olyan fontos a baba fogaskerekeinek tisztítása?

Mivel a kisgyermekek és a csecsemők mindenhez hozzáérnek a környezetükben, a szájukba dugják a kezüket, és újra megérintik a tárgyakat, nagyon könnyen átvihetik a kórokozókat. Ha nem figyeled őket figyelmesen, leejtik a földre a tárgyakat, és mégis visszateszik a szájukba. Mindez azt jelenti, hogy gyermekei mindig érintkezésbe kerülnek baktériumokkal, baktériumokkal és egyéb szennyeződésekkel.

A kutatások szerint a játékok a legsebezhetőbbek a szennyeződésekkel szemben, és nagyszerű csatornát jelentenek a vírusos betegségek átvitelében a gyerekek között.

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egyes kórokozók jótékony hatásúak, mivel segítenek a csecsemőknek immunrendszerük kialakításában. Miután a szervezetet megfertőzte egy adott vírus, megtanulja, hogyan termeljen antitesteket a vírus elleni küzdelemhez. Amikor legközelebb ki van téve, a szervezet fertőzés nélkül képes leküzdeni. Ennek ellenére soha nem akarja szándékosan kitenni gyermekét baktériumoknak vagy vírusoknak. Ha biztonságos tisztítóeszközt használ a babafelszerelés fertőtlenítésére, mosására és tisztítására, akkor biztonságos környezetet teremt számukra.

Gyermekjátékok ultrahangos tisztítása

Melyik a legbiztonságosabb tisztítóeszköz a baba felszereléséhez?

Számos javaslat található a biztonságos tisztítószerek legjobb választására a különböző márkáktól és személyektől származó babafelszerelésekhez. A legtöbb márka a „természetes” tisztítási módokra koncentrál. Mit tekintenek pontosan a »természetes« kifejezés alatt?

Az úgynevezett természetes tisztítóeszközök nagy részét gyakran szintetikus anyagokkal és méreganyagokkal kombinálják. Kétségtelenül vannak tisztítókoncentrátumok és tisztítószerek, amelyek használata biztonságos, de a legbiztonságosabb tisztítóeszköz az ultrahangos tisztító. Elmagyarázzuk, miért:

A tisztítás gyorsabbá és egyszerűbbé válik

Nagyon időigényes lehet, ha egymás után választja ki a babafelszereléseket a mosáshoz.

Egy valamivel ultrahangos tisztító egyszerre több játékot is moshat és tisztíthat. Az ultrahangos tisztító tartályának méretétől függően több tárgyat is tisztíthat együtt. Minél nagyobb ultrahangos tisztítószert használ, annál nagyobb mennyiségű ruhadarabot moshat ki. Ez azt jelenti, hogy időt takaríthat meg.

Környezetbarát termék

Az emberek által használt tisztítási módszerek közül sok hozzájárul a környezeti problémákhoz.

Az ultrahangos tisztítószerekkel nincs durva vegyszer, nincs extra víz- és energiaszámlák, és nincs hosszabb és ismételt mosási ciklus sem.

Az ultrahangos tisztítószerek nagymértékben csökkentik a szennyeződéseket

Ha a gyerek játékai piszkosak, akkor valószínűleg mosógépben, mosogatógépben vagy folyó víz alatt mossa ki őket. Gondoltál már arra, hogy sikerült-e megszabadulnod a legtöbb káros baktériumtól?

Az ezekkel az eszközökkel végzett tisztítás nem garantálja, hogy a szennyeződések nagyobb százalékát sikerül eltávolítani. A hagyományos tisztítási módszerek általában nem pusztítják el a bakteriális és egyéb szennyeződések jelentős százalékát. Az ultrahangos tisztítók azonban a kórokozók és szennyeződések több mint 99,9%-ától megszabadulnak. A hagyományos tisztítóeszközökkel ellentétben az ultrahangos tisztítószerek nem engedik, hogy szennyeződések tapadjanak a játékokra, ruhákra és más babatermékekre mosás után.

Az ultrahangos tisztítók elérik a játékok és eszközök összes rejtett területét

A legtöbb rejtett területű játékban és szerszámban anélkül helyezkednek el a szennyeződések, mint a baktériumok és a szennyeződés. Még ha kimosod is, előfordulhat, hogy nem tudsz megszabadulni a szennyeződésektől, különösen a legrejtettebb részeken.

A hagyományos tisztítási módszerek csak a könnyen elérhető helyekről távolítják el a szennyeződéseket. Ami az ultrahangos tisztítószereket illeti, a nehezen megközelíthető területeken is dolgoznak. Az ultrahangos tisztítók kavitációs folyamatai a szokásos tisztítási módszerekkel elérik a rendkívül nehezen mosható és tisztítható részeket.

A játékokat nem kell szétszerelni

Előfordulhat, hogy a játékokat és szerszámokat szét kell szerelni, ha folyó víz alatt vagy mosogatógépben mosogatják, hogy minden alkatrésze megfelelően megtisztuljon és elmosódjon. Ez több időt vesz igénybe, és károsíthatja a játékokat és az eszközöket.

Ami az ultrahangos tisztítószereket illeti, egyetlen játékot sem kell szétszerelnie, mielőtt megtisztítaná őket. Mindössze annyit kell tennie, hogy bedobja őket az ultrahangos tisztítógép tartályába, és hagyja, hogy az ultrahangos tisztító végezze a dolgát.

A tisztítás kíméletes és nem károsítja a tárgyakat

Az ultrahangos tisztítók kíméletesen tisztítják, és nem hagynak nyomot a tárgyakon.

Nem számít, mennyire szennyezettek a tárgyak, az ultrahangos tisztító eltávolítja a szennyeződéseket és a baktériumokat a szerszámokon és a játékokon. A kavitációs folyamatból származó buborékok azonnal megtámadnak minden egyes szennyeződést, miután a tárgyakat az ultrahangos tisztítóba helyezték.

Gyakorlatilag mindenre használhatóak

Ez a tisztítóeszköz nemcsak bababiztos tisztítószer; nagyon hasznos alapvetõen bárminek a tisztításához is, amit rendesen meg akarunk tisztítani. Miután az ultrahangos tisztítót gyermeke ruháinak tisztítására használta, mosogatáshoz is használhatja:

  • a ruháid,
  • ékszerek,
  • élelmiszerek, például zöldségek és gyümölcsök,
  • konyhaedények,
  • és még sok más.

logo

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.