dental

Fogászati ​​műszerek tisztítása

Az ultrahangos tisztítószerek az egyik legegyszerűbb eszköz a szennyeződések eltávolítására az újrafelhasználható műszerekből a fogászati ​​klinikákon.

Az ultrahangos energia milliárdnyi miniatűr buborékot hoz létre a ultrahangos tisztítószerekamely nagy erővel szétválasztja a szennyeződéseket a tisztítani kívánt tárgy felületétől. A kavitációs folyamat során keletkezett buborékok képesek apró repedésekbe és repedésekbe nyúlni. Gyakorlatilag hatékonyabban bányásszák el a szennyeződéseket a felszíntől, mint kézi súrolással. A súrolásnak további hátránya, hogy megköveteli a személyzettől a szennyezett műszerek kezelését.

Csak alapos után ultrahangos tisztítás, a fertőtlenítést és a sterilizálást elő kell készíteni. Ez a sorrend azért fontos, mert a sterilizált tárgyak szennyeződhetnek az ultrahangos fürdőben. A tisztítószer tartalmazhat vért, szövetet vagy egyéb szennyeződéseket, amelyek a korábbi használatból származnak.

Példa a fogászati ​​műszerek tisztítási eljárására
ultrahangos tisztítókészülk, Fogászati ​​műszerek tisztítása

A kisebb ultrahangos tisztítószerek, mint például az ASonic HOME 2500, amelyek elérhetők az ASonic márkanéven keresztül, ideálisak a fogászati ​​klinikák számára. Olyan eszközök tisztítására használják, mint a tűk, tükrök, pengék, furatok stb., Valamint a koronák és a fogsorok. Ez a modellultrahangos tisztítócement, töltőanyag vagy tömítőanyag eltávolítására is jó. Az eszközöket csíraölő szerekben vagy enzimatikus oldatban áztatva tarthatjuk, hogy használat után elkerüljük a felületükön lévő szennyeződések száradását. Ez jelentősen leegyszerűsíti a későbbi tisztítást.

Ultrahangos tisztítókészülékekHome-2500

A szerves szennyeződések eltávolításához használt ultrahangos tisztító koncentrátumot használjon. Bár azt gondolhatnánk, hogy a fertőtlenítés megoldása a megfelelő választás, valójában nem az, mert ez megnehezítheti a szennyeződések, például a fehérjék eltávolítását. Ehelyett használjon megfelelő koncentrátum oldatot ultrahangos tisztítószerekhez, amelyet a csomagolás utasításainak megfelelően készítettek. A megtisztítani kívánt tárgyakat a tisztító kosárba kell tenni. Tegyen kosarat a tartályba, hogy az összes műszer teljesen elmerüljön. A tisztítási idő (általában 7-10 percig, a műszerek mennyiségétől függően) és a hőmérséklet a kezelőpanelen keresztül állítható.

Amikor a tisztítási ciklus befejeződött, öblítse le a műszereket vízzel, hogy eltávolítsa a tisztító folyadék maradványait, majd folytassa a fertőtlenítést és a sterilizálást. Az ultrahangos tisztítószerek megoldását naponta legalább egyszer meg kell változtatni, az ultrahangos tisztító tartályt pedig a következő használat előtt meg kell tisztítani és szárítani. Feltétlenül kövesse az ultrahangos tisztítószerek és koncentrátumok használati utasításait, amelyeket a gyártó adott.

Az ultrahangos tisztítóval rendelkező klinikák produktívabbak és hatékonyabbak, mert munkatársaik nem pazarolják az időt a kézi súrolásra!

Tekintse meg teljes ajánlatunkat – ASonic ultrasonic cleaners

 

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.