ultrahangos tisztítás

Tisztítás az autóiparban ultrahangos tisztítóval

Az autók és motorkerékpárok alkatrészei nagyon zsírosodhatnak és borzasztóan piszkosak lehetnek a különféle olajok és porok miatt.

ULTRAHANGOS TISZTÍTÓVAL AZ AUTÓ- ÉS MOTORKERÉKPÁR ALKATRÉSZEK TISZTÍTÁSÁNAK FOLYAMATA KÖRNYEZETLEN VÁL!

Az ultrahangos tisztítás jelentős szerepet játszik az autó- és motorkerékpár- (auto moto) iparban, hatékony és hatékony módszert kínálva különféle alkatrészek és alkatrészek tisztítására. A technológia nagyfrekvenciás hanghullámokat használ, hogy mikroszkopikus buborékokat hozzon létre a tisztítóoldatban, amelyek a tisztítandó tárgyak felülete közelében felrobbannak, és eltávolítják a szennyeződéseket, zsírokat, olajokat és egyéb szennyeződéseket.

Íme, hogyan használják az ultrahangos tisztítást az autómotor-iparban:

  1. Motor alkatrészek:Az ultrahangos tisztítást széles körben alkalmazzák motoralkatrészek, például karburátorok, üzemanyag-befecskendezők, szívószelepek, dugattyúk, hengerfejek és motorblokkok tisztítására. Hatékonyan távolítja el a szénlerakódásokat, olajmaradványokat és egyéb szennyeződéseket, így visszaállítja az optimális teljesítményt és az üzemanyag-hatékonyságot.
  2. Fék alkatrészek: A fék részei, beleértve a féknyergeket, fékbetéteket, forgórészeket és dobokat, felhalmozhatják a fékport, piszkot és zsírt. Az ultrahangos tisztítás hatékonyan távolítja el ezeket a szennyeződéseket, javítva a fékteljesítményt és a biztonságot.
  3. Üzemanyagrendszer alkatrészei: Az ultrahangos tisztítást általában az üzemanyag-rendszer alkatrészeinek, például az üzemanyag-befecskendezők, az üzemanyagsínek és az üzemanyagszűrők tisztítására használják. Segít eltávolítani a lakkot, a szénlerakódásokat és más szennyeződéseket, amelyek akadályozhatják az üzemanyag áramlását és csökkenthetik a motor hatékonyságát.
  4. Sebességváltó alkatrészek:Az ultrahangos tisztítás hatékonyan tisztítja a sebességváltó alkatrészeket, beleértve a tengelykapcsoló lemezeket, fogaskerekeket, csapágyakat és szeleptesteket. Eltávolítja a felgyülemlett szennyeződéseket, fémforgácsokat és szennyeződéseket, sima sebességváltást és meghosszabbítja a sebességváltó élettartamát.
  5. Radiátorok és hőcserélők:Az ultrahangos tisztítást radiátorok, hőcserélők és hűtőrendszer-alkatrészek tisztítására használják. Eltávolítja a vízkövet, ásványi lerakódásokat, rozsdát és egyéb szennyeződéseket, amelyek akadályozhatják a hőátadást és a hűtési hatékonyságot.
  6. Kis alkatrészek és kötőelemek:Az ultrahangos tisztítás ideális kis alkatrészek, anyák, csavarok, csavarok és egyéb rögzítőelemek tisztítására. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, olajat és rozsdát, javítja a funkcionalitást és megkönnyíti az összeszerelést.
  7. Elektromos alkatrészek: Az ultrahangos tisztítás biztonságosan tisztíthatja az elektromos alkatrészeket, például csatlakozókat, reléket, kapcsolókat és áramköri lapokat. Eltávolítja a port, törmeléket, fluxusmaradványokat és egyéb szennyeződéseket, amelyek megzavarhatják az elektromos vezetőképességet és meghibásodást okozhatnak.
  8. Belső és kárpitozás:Az ultrahangos tisztítást az autók belső tereinek tisztítására használják, beleértve a kárpitokat, szőnyegeket és burkolatokat. Hatékonyan távolítja el a foltokat, szennyeződéseket és szagokat, visszaadja a friss és tiszta megjelenést.

 

 Tisztítás előtt és után

Tisztítás előtt és után

Az ultrahangos tisztítás számos előnnyel jár az autómotor-iparban, beleértve a bonyolult alkatrészek és alkatrészek alapos tisztítását, a csökkentett munkaerőköltségeket és a jobb hatékonyságot. Fontos azonban figyelembe venni a különböző anyagok és alkatrészek speciális követelményeit és korlátait. A gyártói irányelvek, az ipari szabványok és a biztonsági gyakorlatok követése elengedhetetlen az ultrahangos tisztítórendszerek megfelelő és biztonságos használatához az autómotor-iparban.

Az Asonic Ultrasonic Cars Parts Cleaner teljesítménye kiemelkedő. Az olaj, zsír és rozsda gyorsan és hatékonyan eltávolítható. Az ultrahangos tisztítót kifejezetten minden típusú motorral kapcsolatos alkatrész tisztítására tervezték: blokkok, hengerfejek, turbófeltöltők, befecskendezők, hűtők, szűrők, fékek, sebességváltók stb.

A dízel befecskendező karbantartó műhelyekben a tisztaság fontos szerepet játszik mind a végeredmény minőségében, mind a termelékenységben. A dízelmotorok ultrahangos tisztítása ideális ezekben a műhelyekben, mivel lehetővé teszi a szivattyúk 10-15 percnél rövidebb idő alatt történő tisztítását anélkül, hogy szét kellene őket szerelni. Ezután már csak 10 percet vesz igénybe, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden belső csatorna teljesen tiszta. Ebben az esetben elkerülhetjük azt a tipikus problémát, amely akkor fordul elő, ha a javítást megfelelő tisztítás nélkül végzik el.

Függetlenül a köszörülés típusától vagy a megmunkálandó alkatrésztől, ultrahangos tisztítókészülékünk hibátlan felületet és pontosságot biztosít a köszörülési iparban. Hatékonyan távolítja el a salakot, az olajat és a zsírt, valamint a hengerfejekben és hengertömbökben található gyakori maradványokat. Az ultrahangos tisztítás jelentősen csökkenti a tisztításra fordított időt, így a legmagasabb minőséget éri el és elkerüli a savak használatát, a tisztítási folyamat leegyszerűsítése és a szűk keresztmetszetek megszüntetése.

Turbófeltöltő tisztítás:ultrahangos tisztítógépünk a leggyorsabb és leghatékonyabb megoldás a turbófeltöltő-felújítók számára, eltávolítja a salakot és az égett olajokat, bármilyen bonyolult is a turbófeltöltő szerkezet. Lehetővé teszi több turbófeltöltő tisztítását is ugyanabban a folyamatban, javítva a minőséget és a gyártási időt a hagyományos eljárásokhoz képest.

Nem számít, mennyire piszkosak a tárgyak, vagy mennyire rejtve vannak rajtuk a szennyeződések, az ultrahangos tisztító minden szennyeződéstől megszabadul. Mindannyiunk PRO modellek Az ultrahangos tisztítók egy időzítővel rendelkeznek, amely akár 99 perces munkaidővel rendelkezik. Automatikus kikapcsolással és 80°C-ig beállítható hőmérséklettel.

Az egyidejűleg tisztítani kívánt tárgyak méretétől és számától függően dönthet az ultrahangos tisztító méretéről.

Kavitáció, amely a tisztítás során elvégzi a legtöbb munkát, emellett speciális tisztító megoldásaink is vannak. Ultrahangos tisztítóban kell használni a gyorsabb tisztítás és a jobb eredmény érdekében.

TISZTÍTÓ KONCENTRÁTUM

Az olajat és a zsírt nehéz eltávolítani, és néha nem számít, hányszor tisztítja a tárgyat, néhány még mindig rátapad. AS-CARB egy tisztító koncentrátum, amelyet kifejezetten a szén, zsír, olaj és általános szennyeződések eltávolítására terveztek. Ezzel a koncentrátummal a sárgarézből, alumíniumból és más érzékeny anyagokból készült karburátorok és motoralkatrészek tisztítása gyors és hatékony.

Tisztító koncentrátumok

Az ASonic ultrahangos tisztítókoncentrátumok speciális kémiai összetételűek, amelyek felgyorsítják a tisztítási folyamatot, és a tisztítandó alkatrészek speciális igényei szerint kell őket használni.
Az ASonic ultrahangos tisztító koncentrátumokat nem csak professzionális/ipari használatra tervezték, hanem hobbi használatra is.

Tisztító

A szennyeződés típusa

Tisztítóanyag

hígítás %

Ajánlott hőm.

AS-MLP

Olaj, zsír, por, általános szennyeződések

Fémek, ötvözetek, műanyagok, gumi, kerámia vagy üveg alkatrészek

2%

40-60 °C

AS-GEN

Olaj, zsír, por, általános szennyeződések

Fémek, ötvözetek, műanyagok, gumi, kerámia vagy üveg alkatrészek

5%

40-60 °C

AS-CARB

Szén, zsír és általános szennyeződések

Karbon és motoralkatrészek sárgarézből, alumíniumból és érzékeny anyagokból

4%

50-60 °C

AS-OXI

Oxidáció, általános szennyeződések, szén és zsír

Vas, réz, ón, alumínium és rozsdamentes acél

4%

40-60 °C

AS-SENS

Olajok, zsírok, kenőanyagok, zsírok általános szennyeződésekben

Sárgaréz, alumínium, ón és különböző ötvözetek

4%

50-60 °C

as-gen as-careb as-sens As-oxi

További információért küldjön egy e-mailt a következő címre: order@asonic.si; info@panakabel.hu

logo

Auto Moto
Ipari tisztítás
Orvosi, tetoválás
Fogászati ​​műszerek tisztítása
Zöldségek és gyümölcsök tisztítása
Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.