Auto Moto

Sokszor eszünkbe sem jut olyan dolgok tisztítása, amelyeket nagyon nehéz tisztítani, mivel úgy tűnik, szinte lehetetlen feladat.

Ultrahangos tisztítóval az autó- és motorkerékpár-alkatrészek tisztítása könnyedén válik!

Az autó- és motoralkatrészek tisztításának egyik legfontosabb kérdése az olaj és a zsír, a második legnagyobb kérdés pedig a nehezen elérhető területek. Ultrahangos tisztító használatakor ez már nem okoz gondot, mivel csak annyit kell tennie, hogy beteszi a kosárba a tisztításra szoruló tárgyakat, bekapcsolja a tisztítót, és otthagyja a munkájának.

A tisztítás folyamata sokkal gyorsabb, ha a vizet 50-60 Celsius fok körül melegítik. Ha hideg vizet tölt be a tartályba, célszerű egy ideig bekapcsolni a fűtőtestet kavitációval együtt, mielőtt tisztításhoz alkatrészeket adna hozzá.

Nem számít, mennyire piszkosak a tárgyak vagy mennyire vannak elrejtve a szennyeződések, az ultrahangos tisztító megszabadul minden szennyeződéstől. Az összes ultrahangos tisztító PRO modellünk rendelkezik időzítővel, amely akár 99 perc munkaidőt is kínál automatikus kikapcsolással és 80 ° C hőmérséklet-beállítással.

Az egyszerre tisztítani kívánt elemek méretétől és számától függően dönthet az ultrahangos tisztító méretéről.

Kavitáció, amely a munka nagy részét tisztításkor végzi, speciális tisztító megoldásokkal is rendelkezünk. Ezeket ultrahangos tisztítószerekben kell használni a gyorsabb tisztítás és a jobb eredmények érdekében.

Tisztító koncentrátumok

Az olajat és a zsírt nehéz eltávolítani, és néha függetlenül attól, hogy hányszor tisztítod meg a tárgyat, egyesek mégis ragaszkodnak hozzá. Az AS-CARB egy tisztító koncentrátum, amelyet kifejezetten a sárgarézből, alumíniumból és érzékeny anyagokból készült karburátorokból és motoralkatrészekből származó szén, zsír, olaj és általános szennyeződések eltávolítására terveztek.

Gyakran vásárolt autó- és motorkerékpár-alkatrészek tisztításához

Auto Moto

Ipari tisztítás

Orvosi, tetoválás

Fogászati ​​műszerek tisztítása

Zöldségek és gyümölcsök tisztítása

Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.