Amit megtisztíthat

Tisztítási lehetőségek

Az ultrahangos tisztítással kapcsolatos egyik leggyakoribb kérdés: „Mit lehet ultrahangos tisztítóval tisztítani?”

Azok számára, akik nem sokat tudnak az ultrahangos technológiáról és az ultrahangos tisztító valójában működéséről, úgy tűnhet, hogy csak bizonyos elemeket lehet tisztítani vele. Nos, ez valójában az ellentéte annak, ami az ultrahangos tisztítószer. Ez az egyik multifunkcionális gép, amellyel valaha is találkozhat a tisztítás során.

Az ultrahangos tisztítás nagyjából minden tisztításhoz használható. Bébi felszerelésektől, játékoktól, óraszíjaktól, ékszerektől, érméktől, kulcsoktól, szemüvegektől és lencséktől kezdve az apró szerszámokig, evőeszközökig, töltőtollakig, golfütőkig, elektronikai felszerelésekig, fogorvosi eszközökig, sebészeti eszközökig, sminkkefékig, borotvákig, nagyobb eszközökig és felszerelésekig sok más.

A válasz legrövidebb és legegyszerűbb módja: „Mit tisztíthat ultrahangos tisztítóval?” az, hogy elmondjam, mit NEM TISZTÍTHAT.

Általában két fő kategóriába sorolhatók az elemek, amelyeket nem lehet ultrahangos tisztítóval tisztítani. Olyan tárgyakat, amelyeket nem szabad vízbe meríteni, mert a folyadék károsítja őket, és olyan tárgyakat, amelyeket nem lehet könnyen megszárítani. Ez az. Minden mást ultrahangos tisztítóval lehet tisztítani.

Otthoni használat

Háztartási használatra az emberek általában a HOME sorozatunk egyik tisztítószerét választják. Ügyfeleinket általában az ékszerek, szemüvegek, ecsetek és gyűjthető érmék tisztítása érdekli a por, az olaj és az ujjlenyomat eltávolítása érdekében. A PRO sorozat kisebb egységei alkalmasak autóalkatrészek, műszaki eszközök, praktikus munkaeszközök, babajátékok és mindenféle hobbi alkalmazás tisztítására is.

Professzionális használat

A PRO sorozat nagyobb egységeit az iparban és a gyógyszerészeti műszerek tisztításában is használják. Sok fogorvos, tetováló művész és orvos általában ultrahangos tisztítószert használ szerszámainak és műszereinek előkészítéséhez a fertőtlenítés előtt. Ezután kifejlesztettünk egy teljes ipari palettát az iparban és a gyártásban használt berendezések tisztítására. Ezen a területen az ultrahangos tisztító nagyon jól teljesít abban az értelemben, hogy nagy mennyiségű elemet meríthet a tartályba, és megvárhatja, amíg a tisztító elvégzi a dolgát. Attól függően, hogy milyen szennyeződést próbál eltávolítani, és az anyagokat, amelyeket tisztít, a tisztító megoldások széles választékát kínáljuk. Ezért a takarítás még könnyebbé és gyorsabbá válik.

A gáztalanítás a PRO – S sorozatú modelljeink egyik lehetősége, amely előkészíti a folyadékot a lehető leggyorsabb tisztításhoz. Oldja a buborékokat a folyadékból, így a tisztítás folyamata sokkal gyorsabb és hatékonyabb. Az oldat elkészítése tisztítás előtt, e funkció nélkül, némi időt, erőfeszítést és ügyességet igényel. A Degas gombbal ez kevesebb mint egy perc alatt elvégezhető.

Gyakoriságok

A 40 kHz-es ultrahangos frekvencia alapos, de kíméletes tisztítást biztosít a lágyabb fémek, műanyagok és csiszolt felületű termékek számára. Az ilyen frekvencián keletkező kisebb buborékok kevésbé valószínű, hogy felületi károkat okoznak, és jobban be tudnak hatolni olyan szűk területeken is, mint a varratok, hasadékok és vaklyukak.

A 28 kHz-es ultrahangos frekvencia erős és nagyon hatékony tisztítást biztosít, ami optimális nagy sík felületeknél. Erősebb tisztító hatása van – nagyobb buborékokat hoz létre nagyobb erővel, ezért hatékonyabb az elég erős anyagokhoz.

Egyedi

Folyamatosan bővítjük ipari tisztítóink kínálatát, de mivel ez a technológia fejlődik, bővül az ügyfélkörünk is. Az ultrahangos tisztítás így a tisztítás egyik leghatékonyabb eszközévé válik. Függetlenül attól, hogy a megtisztítani kívánt tárgyak túl nagyok-e, vagy szeretné még automatizáltabbá tenni a tisztítást. Mindig beszélhetünk egy speciális tisztítószer építéséről, csak az Ön anyagának és igényeinek megfelelően.

Kérdések

Ha továbbra is kétségei vannak afelől, hogy a tisztításra gondolt tárgyak alkalmasak-e ultrahangos tisztítóba merítésre, hogy az elvégezhesse a munkát, forduljon hozzánk bizalommal. Mindig örömmel segítünk és tanácsot adunk azáltal, hogy megpróbáljuk megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást. Mindig e-mailben vagy kapcsolatfelvételi űrlapunkon léphet velünk kapcsolatba.

Auto Moto

Ipari tisztítás

Orvosi, tetoválás

Fogászati ​​műszerek tisztítása

Zöldségek és gyümölcsök tisztítása

Smink ecsetek tisztítása

Hogyan működik

Tisztítunk, helyreállítunk, felelevenítünk

Tisztítás

Több dolgot meg kell őrizni és meg kell tisztítani, újak helyett. Ötletünk az, hogy a legjobb megoldást kínáljuk otthoni vagy munkahelyi környezetéhez.

Ügyfélszolgálat

Teljes támogatást és ismereteket kínálunk az ultrahangos tisztítással kapcsolatban. Csapatunk készen áll arra, hogy javítsa munkáját és segítsen a hatékonyabb munkában, jobban mint valaha.

Fejlődés

Célunk, hogy meghallgassuk ügyfeleinket, megértsük igényeiket, és széleskörű ultrahangos tisztítást biztosítsunk.